DOSTAVA PROIZVODA I POVRATI

Sve pošiljke isporučujemo putem GLS dostavne službe.

Proizvodi stižu na Vašu adresu u roku od 2 radna dana. Iznimka su otoci gdje dostava može trajati malo duže. Ukoliko naručeni proizvod nemamo na zalihama, o tome ćemo Vas obavijestiti u roku od 24 sata od izvršenja narudžbe. U tom slučaju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Posebni uvjeti isporuke za pojedine proizvode mogu biti vidljivo istaknuti uz pojedine proizvode u njihovom opisu.

Za sve narudžbe iznad 59 €, dostava je BESPLATNA. Za narudžbe niže od 59 € dostava se plaća u iznosu od 3.95 €, neovisno o broju proizvoda ili težini paketa.

Preporučujemo da svakako otvorite pošiljku pred kurirom i odbijete ju preuzeti ako je oštećena. U tom slučaju ćemo Vam odmah poslati novi proizvod o našem trošku. Ukoliko tek kasnije primjetite da je pošiljka oštećena, svejedno ćemo Vam poslati novi proizvod o našem trošku, a kurir će istodobno preuzeti oštećenu pošiljku.

Naravno! Prije prvog pokušaja isporuke bit ćete obavješteni o okvirnom vremenu dostave, te možete zatražiti drugi termin. Ukoliko unatoč tome prilikom prvog pokušaja isporuke ne budete kod kuće, kurir će bez ikakvih dodatnih troškova doći u drugo vrijeme kada Vam odgovara isporuka.

Naravno! To je Vaše zakonsko pravo i u roku od 20 dana možete vratiti proizvode bez ikakvog objašnjenja. U tom slučaju, jedini troškovi koje snosite su troškovi dostave paketa koji se vraća (Vi birate na koji način ćete nam poslati proizvode, a možete nam ih donijeti i osobno).

Cjelokupni uplaćeni iznos Vam vraćamo u roku od 7 dana od dana raskida ugovora. Više detalja pročitajte u našim Općim uvjetima korištenja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem – gotovinom ili karticom kuriru prilikom isporuke

Nakon što zaprimimo narudžbu, paket ćemo Vam poslati odmah, a naručene proizvode možete platiti dostavljaču prilikom uručenja pošiljke gotovinom ili kreditnom ili debitnom karticom, primaju se kartice: MasterCard, Maestro, Visa, Union Pay International.

U procesu narudžbe u polje “Bilješke o naružbi” možete navesti kada Vam najviše odgovara da Vam paket bude dostavljen.

Plaćanje internet bankarstvom/ općom uplatnicom

Odabirom ovog načina plaćanja, odmah po zaprimanju Vaše narudžbe dobit ćete putem e-maila ponudu s podacima za uplatu.

Uplatu možete izvršiti Internet bankarstvom, u banci, Pošti ili Fini. Paket Vam šaljemo čim uplata bude vidljiva na našem žiro računu, obično sljedeći dan.

Također, proizvode možete platiti i općom uplatnicom u svim poslovnicama banki, Pošte ili Fine.

Na žalost, trenutno ne podržavamo plaćanje kreditnim karticama.